Pecabot

2022.08.13. 10:00

Teltház volt a Csekén, mégsem lett meg az 1 tonnás álomhatár a tatai horgászversenyen

A Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület idén is meg rendezte Éji Páros elnevezésű 12 órás, pénzdíjas halfogó versenyét a Cseke-tavon.

P. J.

Forrás: Az Utolsók Team

Az eseményről Berena Béla, a Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület elnöke tájékoztatott. Mint mondta, valamennyi csapat többféle etetőanyaggal, csalival, különböző praktikákkal próbálta horogra csalni a tó halait.

A korábbi versenyek eredményét azonban a rekordok megdöntésére vonatkozó jóslatok, illetve a gondos felkészülés ellenére sem sikerült túlszárnyalni. Annak ellenére sem, hogy többen fogtak „méretesebb” zsákmányt. Szőke Ferenc például egy 8,75 kilós pikkelyest  zsákmányolt, amely a verseny legnagyobb hala lett. Az 1 tonnától azonban, kevésel ugyan, de még ezzel együtt  is elmaradtak összesítésben az indulók.

Az A-szektorban a Tóth Sándor-Nagy Gábor duó alkotta Utolsók Team végzett az élen 63,150 kilogrammal és 36 hallal. A B-szektorban a FiAt Team jobban szerepelt, Griff Attila és Szebeni Tibor 47 halat fogott, amelyek összesen 79,450 kilogrammot jelentettek a mérlegen. A C-állásnál a Komáromi Feeder Team teljesített a legjobban. Rosta Gergő és Paréj Csaba 43 hala 66,350 kilót nyomott ugyanis.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában