Baleset

2022.09.26. 14:40

Ivott, vezetett, felborult Süttőn a kapatos hölgy

Az út menti kőágyáson megbillent, nekiütközött egy teherautónak, majd fejtetőn állt meg az a női sofőr, aki felöntött a garatra, mielőtt volánhoz ült. Közérdekű munkára ítélhetik.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az Esztergomi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a nővel szemben, aki rosszul döntött, amikor volán mögé ült, mert fejtetőre borulva fejezte be útját. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől Dr. Horváth Sándortól megtudtuk, hogy a vádirat szerint a nő egy áprilisi éjszakán Süttőn, a Bánya úton súlyos fokú ittas állapotban vezette a személygépkocsit.

Felborult autójával és balesetet okozott egy részeg nő Süttőn
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A sofőr annyira bódult volt az italtól, hogy eltért az út vonalvezetésétől és az út mellett kialakított kőágyásnak ütközött. Ezután elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és nekiment egy tehergépkocsinak, amelyben anyagi kár keletkezett. 

Felborult autójával és balesetet okozott egy részeg nő Süttőn
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A baleset során személyi sérülés nem történt, de a nő a személygépkocsival felborult. Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság az elkövetővel szemben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!