Celeb

2022.10.01. 19:41

Súlyos vádak érték Galambos Lajos lányát, Boglárkát

Tökéletes alakja miatt vonták kérdőre Lagzi Lajcsi lányát. Galambos Bogi tisztázta a plasztikázásra vonatkozó vádakat, és a szerelmi életéről is vallott.

Kemma.hu

Forrás: Bors

Szépsége miatt vádolják Galambos Boglárkát, szúrta ki a Bors. Lagzi Lajcsi lánya bombaformában van, képeit látva a kommentelők arra gyanakszanak: plasztikai sebésznek köszönheti idomait.

 Semmim sincs megcsináltatva 

– öntött tiszta vizet a pohárba Galambos Bogi.

Ezt édesapja, Lajcsi is megerősítette:

– Bogi nem volt plasztikai sebésznél. A szép alakját örökölte az édesanyjától... és az édesapjától – tette hozzá nevetve a trombitás. Hogy minek köszönhető még a csinossága, azt Bogi a Borsnak elárulta:

Szeretnék a lehető legjobb formában lenni, de ezért meg is dolgozom. Sokat edzek. Minden nap legalább egy órát. Egyetlen nap sem marad ki 

– mondta.

– Emellett az étkezésre is figyelek, sok zöldséget, gyümölcsöt, vitamint eszek. Azért ebben néha tartok csalónapot, elcsábulok a kedvenc tésztáimra például. De aztán ezt le is mozgom. Egy brit üzleti iskola mesterszakán tanulok, ez az utolsó szemeszter, ez a legkeményebb. Itt is jól jön, hogy jó formában vagyok, és van egy rendszer az életemben az edzéseknek hála.

Bogi korábban dizájner iskolát végzett, ruhákat tervez, saját márkája is van. A BSW zenekar majdnem összes klipjében az ő ruhái szerepelnek, a lányok fürdőruháit is ő tervezte. A közös munka miatt érthetően többször mutatkozott a banda tagjaival, akik közül Meklóddal hírbe is hozták.

 

– Csak együtt dolgozunk – zárta rövidre Bogi, akitől a Bors megkérdezte, más udvarlója akad-e?

Fogalmazzunk úgy, hogy ismerkedek

 – fogalmazott sejtelmesen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában