A tabella élén

2022.11.26. 19:41

Már hivatalos: őszi első a Tatabányai SC

A Veszprém ellen zárta az őszi hadjáratot Gyürki Gergely csapata.

Herczeg István

Tatabánya- Veszprém NB III

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az év legfontosabb meccse várt a listavezető Tatabányára az NB III. Nyugati-csoportjában, hiszen a második helyen álló Veszprém volt az ellenfél hazai közönség előtt. A két gárda között mindössze egy pont volt a különbség. Ez az egy pont a fordulót követően is megmaradt, hiszen nagy küzdelemben 0-0 lett a végeredmény. Ezzel pedig biztos, hogy miután a bajnokság fele eltelt, a Tatabánya zárta az őszi szezont az élen, azonban a jövő héten még lesz egy forduló a téli pihenő előtt, amit a tavaszi körökből hoztak előre. Akkor a Teskánd lesz az ellenfél, amelyet a Bányász már az első fordulóban megvert.

NB III., Nyugati-csoport, 19. forduló
Tatabányai SC-Practical VLS Veszprém 0-0
Tatabánya, vezette: Bana G. (Kiss B., Kulman T.)
Tatabánya: Lóth - Árvai, Kovács, Krupánszki, Kocsis, Szegleti, Katona, Szegő, Molnár, Székely, Forró (Hajas, 73.). Vezetőedző: Gyürki Gergely.
Veszprém: Bonnyai - Dobsa, Gulyás, Major, Végh (Balázs, 46.), Gálfi (Bakos, 76.), Somogyi, Iszlai, Baldauf, Horváth, Zachán. Vezetőedző: Pető Tamás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában