Tűzkár miatt zárva

2022.11.27. 16:00

Nincs csüccs: nem tud kinyitni a lángok martalékává vált pub Sárberekben

Bár kívülről nem sok minden utal a pár nappal ezelőtti tűzre, a füstszagot mégis érezni lehet a levegőben.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, november 5-én, pénteken kora reggel tűz ütött ki Sárberek egyik vendéglátóipari egységében. A pub ajtaja azóta is zárva van, vendégeket egyelőre nem tudnak fogadni. Arról, hogy micsoda pusztítást végeztek odabent a lángok, a pub a közösségi oldalán tájékoztatta vendégeit.

„Szerencsére a tűzoltók hamar kiértek és mindent megtettek annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb kár keletkezzen. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a munkájukat! Illetve szeretnénk megköszönni annak, aki bejelentette az esetet és mindenki másnak is, aki riasztott minket.”

– olvasható a posztban, amely így folytatódik:

„Személyi sérülés nem történt, nem tartózkodott senki az épületben. A gyors segítség ellenére azonban olyan mértékben károsodtak az étterem helyiségei, teteje, hogy bizonytalan ideig nem fogunk tudni vendégül látni benneteket. ”

Csüccs pub gasztropub tűz tatabánya sárberek
Bizonytalan ideig zárva
Forrás: Kemma.hu

Amint arról beszámoltunk, a 130 négyzetméteres vendéglátó létesítmény 5 négyzetméteres raktárhelyiségében berendezési tárgyak égtek, a tűz pedig átterjedt a tetőre is. A helyszínre a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akiknek sikerült egy vízsugárral eloltaniuk a tüzet. A lánglovagok ezt követően megbontották a tetőszerkezetet, ventilátorral kiszellőztették a helyiséget, valamint kihoztak az épületből két gázpalackot, amelyeket szerencsére nem ért el a tűz.

 A hirtelen felcsapódó lángok akkora károkat okoztak, hogy a gasztropubnak bizonytalan ideig be kellett zárnia a vendégei előtt. Ám posztjukban közölték: minden erejükkel azon lesznek, hogy minél hamarabb helyreálljon a rend és újranyithassanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában