Elismerés

2022.11.29. 13:02

Életművéért kapott díjat a tatabányai volt elnök-vezérigazgató

A Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Életműdíjat Kovács Vilmosné kapta a nemrégiben Esztergomban rendezett megyei díjátadón.

M. K.

Kovács Vilmosné az életműdíjjal

Fotó: Grepaly Andras Zoltan

Mint megírtuk, a díjazták nemrég az esztergomi Szent Adalbert Központ dísztermében. Az ünnepségen Kovács Vilmosné, a tatabányai Styl Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. volt elnök-vezérigazgatója életműdíjat kapott. 

Fodrásztanulóként 1961-ben került az 550 főt foglalkoztató Tatabányai Fodrász Szövetkezethez. 1983-tól a szövetkezet elnöke, 1991-től – a szövetkezet átalakulásától – a Styl Zrt. elnök-vezérigazgatója lett, 2018-ig volt a cég vezetője

A fő profil a szolgáltatás volt, ezen belül a szépségiparhoz tartozó fodrászat és kozmetika. Csaknem 60 éve folyamatosan, érdemi módon vállalt részt a két szakma színvonalának növelésében. A Magyar Fodrász-Kozmetikus Egyesület elnökségének tagjaként 1984-től, a Fodrász Mestervizsga Bizottság elnökhelyetteseként 1986-tól, a megyén kívül a közép-dunántúli régióban 1995-től a fodrász szakma vizsgabizottsági elnöke, illetve tagja. Elkötelezetten, nagyfokú felelősségtudattal segítette a szakma fejlődését.

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség tagjai körében az elismertség és a tisztelet övezi pozitív emberi tulajdonságai, az életszerűséget követő, mindenkinek tiszteletet adó, közvetlen, barátságos, segítőkész magatartása alapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!