Világbajnokság

2022.12.02. 22:46

Fotókon a nap, amikor Kamerun elpáholta Brazíliát Katarban

A katari világbajnokság december 2-i meccsnapján Dél-Korea Portugáliával, Ghána Uruguay-jal, Kamerun Brazíliával, Szerbia pedig Svájccal találkozott. Mutatjuk a mérkőzések legjobb pillanatait.

Kemma.hu

A svájci játékosok a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjában játszott Szerbia-Svájc mérkõzés végén

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Georgi Licovszki

Dél-Korea a ráadásban harcolta ki a továbbjutást. A Portugáliát 2-1-re verő ázsiai csapat azonos pontszám és gólkülönbség mellett több lőtt góljával előzte meg  Uruguayt.

A dél-amerikai csapatnak így kétgólos győzelem is kevés volt a továbbjutáshoz. A mérkőzés vége 2-0 lett, de ez sem segített az uruguay-i csapaton.

Kamerun nem kis meglepetést okozott: a csapat 1-0-ra legyőzte a brazil válogatottat pénteken a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának harmadik fordulójában, de utóbbi így is csoportgyőztesként jutott nyolcaddöntőbe, míg az afrikai gárda sikere ellenére búcsúzott.

A svájci válogatott 3-2-re legyőzte a szerb csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság pénteki napján a G jelű négyes és egyben a csoportkör zárásán, így továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!