Segítségnyújtás

2022.12.07. 08:00

Hálájuk jeléül énekeltek a Mikulásnak Kisbéren

A Kisbéri Családok Átmeneti Otthonába belépő télapót közös énekszóval köszöntötték a gyermekek december 5-én. A kicsiket az édességek mellett játékokkal is meglepték.

Szász Dalma Kitti

A Kisbéri Családok Átmeneti Otthonába sok ajándékkal érkezett a Mikulás

Forrás: Beküldött

Nagy volt az öröm december  5-én a Kisbéri Családok Átmeneti Otthonában, ugyanis ellátogatott hozzájuk a télapó a segédjeivel. Mint kiderült, e jeles napot egy hónapos gyűjtést előzte meg, amely a Kisbéri Security csoportjától Faragó Balázsnak, Simon Imrének, Rigó Csabának, a Réde – Bakonybánk Polgárőr Egyesülettől pedig Polgár Piroskának, a Kisbéri járás polgárőr-koordinátorának és párjának, Polgár Ferencnek volt köszönhető.

A télapó zsákja a finom édességek és gyümölcslevek mellett, játékokat és meleg ruhákat is tartalmazott. A legkisebbek cumisüvegeket, pelenkákat, babafürdetőket kaptak. A gyerekek versekkel és énekekkel köszönték meg a télapónak, hogy nem feledkezett meg róluk sem. A félénkebbeket a Mikulás közös énekléssel bátorította, s megígérte nekik, hogy ha jövőre is olyan jók lesznek, mint idén, akkor ismét visszatér hozzájuk. 

– Adni nagyon jó érzés főleg, ha ezt látni a gyerekek örömteli arcán – fűzte hozzá Polgár Piroska, aki rengeteg gyermeknek segít adományaival és gyűjtési akcióival.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában