Vádemelés

2023.02.06. 11:19

Videó: tatai bár ajtajának üvegét törte be az ukrán férfi sörösüveggel

Az ukrán férfi dühében a bár ajtajának üvegét törte be sörösüveggel. Az ügyészség pénzbüntetéssel sújtaná az elkövetőt.

Kemma.hu

Garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt indult ügyben a Tatai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a tatai bár bejárati ajtajának üvegét törte ki sörösüveggel. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatai Járásbíróság a büntetlen férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a sértett kárának megtérítésére.

A vádirat szerint az ukrán állampolgárságú férfi 2022. március 12-én 01 óra 15 perc körüli időben a tatai szórakozóhelyen volt. A férfi észlelte, hogy a baráti társasága, akikkel együtt volt, a bár előtt szóváltásba és dulakodásba keveredett egy másik  társasággal. Az erősen ittas állapotban lévő férfit és annak barátait a bár biztonsági őrei felszólították, hogy maradjanak az épületen kívül. Ekkor az elkövető hirtelen elhatározásból a szórakozóhely két bejárati ajtajának üvegét a kezében lévő sörösüveggel betörte. A rongálással okozott kár 121 ezer 100 forint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!