Letartóztatás

2023.02.06. 18:28

Biciklit lopni jött Szlovákiából Komáromba - rácsok mögött marad

A lopás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatása meghosszabbítását.

Kemma.hu

Az indítvány szerint a férfi  2022. november 25. napja és 2023. január 11-e közötti időben Komárom és Almásfüzitő területén 12 sértett sérelmére 25 forint és 250 ezer forint közötti összegekben, 12 darab kerékpárt, valamint élelmiszereket tulajdonított el.

Feltörte a tárolót
Forrás: police.hu

 A férfi szlovákiai lakcímmel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, a megalapozott gyanú szerint kifejezetten a bűncselekmény elkövetése céljából érkezett Magyarországra.

Az ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság a férfi letartóztatását a szökés, illetve  a bűnismétlés veszélye miatt január 12-én egy hónapra rendelte el. Az  ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a letartóztatást három hónappal, azaz május 12-ig hosszabbítsa meg, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Horváth Sándor, a vármegyei főügyészség szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!