Felfüggesztett

2023.03.21. 19:05

Elítélték a vetkőzős, maróti Grincset - videón a részeg férfi tombolása

Sokaknak stresszes időszak a karácsony, ez a férfi azonban annyira begőzölt, hogy jogerősen el is ítélték a minap.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki a pilismaróti üzletben összetörte a kávéautomatát. A bíróság kötelezte a férfit a sértettnek okozott kár megtérítésére, valamint egy évre a járművezetéstől is eltiltották. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Az ügy még 2021 decemberében kezdődött. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi a pilismaróti boltban ittas állapotban hangoskodott, dobálta a ruháit és a nála lévő fenyőfát, a pólóját letépte magáról, félmeztelenre vetkőzött, miközben a bolti eladókkal, és vásárlókkal üvöltözött. A férfi a boltban lévő kávéautomata kezelő felületébe ököllel többször beleütött, emiatt az betörött úgy, hogy az elkövető az öklét alig tudta onnan kihúzni. A kávéautomatában 127 ezer forintos kárt okozott így. Mindemellett nem sokkal korábban egy hatósági jelzés nélküli személygépkocsit is vezetett ittasan Esztergomban, amelyben utast is szállított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!