Ne maradj le!

2023.05.27. 21:18

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.27.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Ez az utolsó kép, ami Suhajda Szilárdról készült

Forrás: Suhajda Szilárd Facebook-oldala

A legjobb nepáli hegyivezetőkből összeállított keresőcsapat emberfeletti munkával dolgozott azon, hogy megtalálja a Himalája halálzónájában Suhajda Szilárdot. Nem jártak eredménnyel. A keresést befejezték.

Dömösre kerültek egy halott gólya fiókái. Az apának adott méreg végezhetett velük. A helyiek szinte családtagként tekintettek a gólyapárra, a hím azonban sok bosszúságot okozott az embereknek. Talán emiatt kellett elpusztulnia neki és a fiókáinak is.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Videót hoztunk. A tatabányai tűzoltó a létrán függeszkedve, elképesztő ügyességgel kapja magára a bevetési ruháját. Érdemes megnézni!

400 ezer forintot, telefont, tárcát is lopott Tatabányán egy budapesti férfi. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát az 52 éves férfi ellen, aki három sértettet károsíthatott meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában