Elfogva

2023.06.07. 10:43

Váratlanul megvert és kirabolt egy férfit az oroszlányi éjszakában H. A.

A 32 éves helyi férfi sokáig nem örülhetett zsákmányának, a lakcímén kopogtattak 3 óra múlva a zsaruk.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint Június 5-én 23 óra 30 perc körül leszólított egy férfit Oroszlányon a Mindszenti úti garázssoron. Tőle cigarettát kért, így próbált a bizalmába férkőzni. A gyanútlan áldozatát sikerült félre vezetnie, majd az egyik garázs sarkánál - minden előzmény nélkül - váratlanul kétszer megütötte. A földre rogyott férfitól elvette telefonját és a pénztárcáját, ezt követően sietősen távozott.

Forrás: police.hu

A tettes még menekülés közben a telefont, majd a pénztől megszabadított tárcát eldobta. A sértett miután feleszmélt, értesítette a rendőröket. Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtés során azonosították az elkövetőt, akit három órán belül a lakcímén elfogtak. Beismerte tettét, a rendőrök a telefont, és a tárcát is megtalálták. H. A.-t a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában