Tárgyalás

2024.03.24. 11:03

Folytatódik az őrült férfi tárgyalása: bezárta, fenyegette, szörnyként terrorizálta élettársát

A férfi abbahagyta gyógyszereinek szedését, amitől teljesen bekattant. Ettől kezdve rendszeresen bántalmazta élettársát tatabányai házukban, és különféle módokon kínozta is őt.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint március 25-én folyatódik a tárgyalása annak a tatabányai férfinek, aki többször bántalmazta, bezárta és játékra is kényszerítette élettársát.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a nő és a férfi egy tatabányai családi házban éltek. A korábbi években a vádlott betegsége miatt pszichiátriai kezelés alatt állt, azonban a gyógyszerek szedését abbahagyta. 2021. áprilisától magatartása megváltozott, egyre agresszívebbé vált, dühkitörések, furcsa viselkedés jellemezte, élettársát mindenért megalázta, szidalmazta.

2021. április elejétől rendszeresen fenyegette meg a nőt azért, mert nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni, majd miután a házba befogadta korábbi munkatársát és jó ismerősét, a másik sértettet, féltékenységből őt is megfenyegette. 2021. április második felétől rendszeresen bántalmazta az élettársát, harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel ütötte meg, illetve rugdosta őt. 2021. május 11-én a sértett távozni akart a vádlottól, ezért őt egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, melynek következtében az elesett és elvesztette az eszméletét. Ezután a férfi a földön fekvő nőt tovább ütlegelte, majd a hajánál fogva berángatta a házuk teraszára, ahol egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta a székkel együtt.

A vádlott több alkalommal bezárta élettársát, a kulcsot elvette, a nőt napokig munkába sem engedte. 2021. május 13-án a sértettet a kezénél fogva a konyhaasztal lábához bilincselte, és 15-20 percen keresztül nem engedte el. A másik sértettet szintén az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és az általa megszabott "légyfogó játékra" kényszerítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában