Köszöntés

2024.03.26. 17:20

Navracsics Tibor: az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb fejlesztése

A Kisbéri Kormányablak kedden délután a kétszázezredik ügyfelét üdvözölte. Az ünnepi eseményen jelen volt Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter is.

Kemma.hu

Kétszázezredik ügyfelét köszöntötte a Kisbéri Kormányablak. A jeles eseményen többek között jelen volt Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő, dr. Kancz Csaba főispán, valamint Sinkovicz Zoltán Kisbér polgármester.

Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter is köszöntötte a kétszázezredik ügyfelet
Navracsics Tibor is köszöntötte a kétszázezredik ügyfelet
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Navracsics Tibor: a lakosság elégedett a szolgáltatásokkal

– Úgy gondolom, hogy az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb fejlesztése volt, részben a közigazgatás átalakítása, a járási rendszer bevezetése, a kormányhivatalok felállítása, és ehhez kötődően a kormányablakrendszer kiépítése is. 

Willisits Vilmosné volt a 200 ezredik ügyfél, Navracsics Tibortól vehetett át virágcsokrot
Willisits Vilmosné volt a 200 ezredik ügyfél, Navracsics Tibortól vehetett át virágcsokrot
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Minden visszajelzés arról tanúskodik számunkra, hogy a polgárok nemcsak elfogadták, de kifejezetten kedvelik is a kormányablakokat. Nyilvánvalóan az ott dolgozó munkatársak elkötelezettségének köszönhetően teljes mértékben elégedettek a szolgáltatásokkal – emelte ki lapunknak Navracsics Tibor.

Kétszázezer ügyfél

Willisits Vilmosné tősgyökeres kisbéri, ő volt a kétszázezredik ügyfél, akit virágcsokorral és ajándékokkal köszöntöttek.

– Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy én vagyok a kétszázezredik. Sűrűn járok egyébként ide ügyintézés miatt, főképp gépjárművel kapcsolatos teendőket intézek, most is emiatt jöttem – árulta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában