Ingatlanbazár

2022.06.26. 06:36

Lassan költözhetünk az egykori Magyar Korona Szálló helyén épülő győri lakásokba - fotók, látványtervek

Két hirdetést is megnéztünk a témában. Így még több, izgalmas információra, látványtervre és fotóra bukkantunk! A modern otthonok már formálódnak az ikonikus Magyar Korona Szálló hajdani épületében!

kisalfold.hu

Részletek a jelenről

“Belső három szintes téglalakás tetőterasszal - egyedülálló elgondolás Győr történelmi belvárosának nagyhírű, 3 szintes műemlékvédelmi, teljes körűen felújított és átépített épületében, 2022. szeptemberi emeltszintű fűtéskész átadással, földszint + belső 3 szintes, 80,52 nm lakótér + 6,19 nm átrium + 28,45 nm-es tetőterasz nagyságú, nappali + 1 szobás téglalakás átriummal, 3 fürdőszobával, nagy tetőterasszal eladó. A lakás teljesen új építésű épületszárnyban helyezkedik el. [...]

Az épületegyüttes földszintjén két üzlet és egy bisztrónak szánt rendeltetési egység foglal helyet. A felső szinteken 8 db lakás került kialakításra. A pinceszinten találhatóak a lakásokhoz tartozó tárolók. A belváros közepén található, a 17. században épült épület 2022-ben teljes felújításon esett át, kívül-belül. Felújítása igazodott a műemlékvédelmi elvárásokhoz, minden paraméterében az elérhető legkorszerűbb anyagok beépítésével. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Adalékok az épület múltjáról

“Újraálmodott ingatlan, amely ismét a Belváros éke lett; ahol a múlt és a kortárs elemek egymással összhangban, harmonikusan jelennek meg. Egy olyan házban vásárolhat most lakást, amelynek igazi múltja van: az egykori nagy hírű Magyar Korona Szálló állt a helyén, amelynek a homlokzatán található szfinxeknek köszönhetően "szfinxes házként" is emlegetik Győr történelmi emlékeiben. Ez a XVII. sz. óta álló épület kiemelt jelentőségű műemlék, ahol a barokk és a klasszicista stílusjegyek is fellelhetőek. Az esztétikai renoválásnak köszönhetően egy patinás, nyolc lakásos társasházban lehet tulajdonosa egy régi értékeket megőrző, ugyanakkor modern otthonnak. A lakások 2022. második negyedévében kerülnek átadásra emeltszintű szerkezetkész állapotban.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában