Rendőrség

2022.08.12. 10:38

Lopott bankkártyával fedezte az estét Győrben - Segítsen megtalálni

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság 08010/1606/2022. bűnügyi számon lopás bűntette gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képen látható ismeretlen férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. május 2-án 22 óra 30 perc körül Győrben, a Scweidel utcában található szórakozóhely környezetében lévő egyik virágágyásra letett – és őrizetlenül hagyott – övtáskát a benne lévő értékekkel együtt eltulajdonította. Ezt követően az ismeretlen személy a táskában lévő bankkártyával több üzletben is vásárlásokat bonyolított le.

Az elkövetőről az egyik bolt biztonsági kamerája felvételt készített. ITT>> tudják megnézni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában