Pályán az Audi-ETO és az MKC

2022.08.15. 12:46

Kézilabda – Edzőmeccsek és csarnokavató

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

Az Audi-ETO a héten ismét egy edzőmérkőzést játszik: Ambros Martín alakulata a múlt héten a francia Brest Bretagne együttesével készült, és egy edzőmeccset játszott is egymással a két csapat. Azt az összecsapást a győriek nyerték. A héten a dán Odense érkezett Győrbe edzőtáborozni, velük ugyancsak közös edzéseken vesznek részt a zöld-fehérek, majd augusztus 18-án, csütörtökön 19 órától a Háfra Noémivel felálló dánok ellen játsszák harmadik edzőmeccsüket.

A Motherson-Mosonmagyaróvári KC programja sűrűbb, már ami az edzőmeccseket illeti. Gyurka János tanítványai augusztus 17-én, szerdán 16 órától a Dunaújvárost fogadják az UFM-arénában.

Augusztus 19-én, pénteken 16 órakor adják át az UFM-aréna szomszédságában felépített multifunkcionális edzőcsarnokot, melyet szurkolói ankét követ, várhatóan 16.45-től.

Az ünnepi hétvégén első nyári nemzetközi tornáját, az AVIA-kupát rendezi meg az UFM-arénában az MKC. Augusztus 20-án, szombaton 16 órakor DAC Dunajská Streda (szlovák)–Podravka (horvát), 18 órakor MKC–Slavia Praha (cseh) találkozó lesz. Másnap 14 órakor játsszák a bronzmeccet, 16 órától pedig a döntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában