Baleset

2022.09.25. 17:13

Frissítve: Ismét járható az M1-es, amit baleset miatt zártak le Tatabányánál Budapest felé

Győr felé a nézelődés miatt lassulnak le a járművek.

kisalfold.hu

A rendőrök befejezték a helyszínelést az M1-es autópálya külső és belső forgalmi sávjában a Budapest felé vezető oldal 60-as kilométerszelvényében - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság este 7 órakor.

Korábban írtuk:

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség oldalán vasárnap délután a balesetről mindössze annyit írtak, hogy az eddig tisztázatlan körülmények között történt.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága honlapján azt közölte  délután 5 óra előtt pár perccel, hogy három személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométernél, Tatabánya térségében. A baleset következtében az egyik gépkocsi felborult. A tatabányai hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van az eset miatt, ezért torlódásra kell számítani.

Korábban írtuk:

Az Útinform közleménye szerint, baleset történt az M1-es autópályán vasárnap délután, Budapest felé, Tatabánya térségében. A 61-es kilométernél jelenleg áll a forgalom. 1-2 kilométeres a torlódás. 

Az ellenkező irányban, Győr felé a nézelődés miatt lassulnak le a járművek. 

Aki teheti, a 67-es Tata/Környe csomópontban térhet le a pályáról, visszatérni, Tatabánya-Óvárosnál az 56-os km-nél lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában