Labdarúgás

2022.09.25. 19:04

Megyei foci - Rangadót nyert és az élre ugrott a Koroncó, tíz gólig jutott a Csapod - fotók + hétvégi eredmények, nyilatkozatok

kisalfold.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Duna Takarék Megyei I. osztály

Vasárnap

Koroncó–Kapuvár 3–0 (2–0)
Koroncó, 150 néző. V.: Móri T. 

Koroncó: Kiss G. – Bodó, Molnár M., Venczel (Benecz), Szabó Zs. (Nagy B.), Varga G. (Horváth D.), Bieder, Domján, Vörös Torma (Kovács Á.), Böröczky, Molnár T. (Horváth R.). Edző: Jäkl Antal.

Kapuvár: Szekeres (Váczi) – Horváth P. (Varga R.), Szalai Cs., Árki (Schillinger), Matetits, Czanik, Horváth K., Varga T. (Bogdányi), Rózsavölgyi (Hauser), Németh B., Szabó T. Edző: Mayer János.

Gsz.: Venczel Z. (2), Szabó Zs.

Lendületesen kezdtek a csapatok, rögtön a 2. percben Czanik ziccerét kellett a hazaiak kapusának, Kissnek bravúrral védenie, majd az 5. percben a vendégkapusnak, Szekeresnek is ziccert kellett hárítania, amikor Venczel lépett ki üresen. A 9. percben egy remek kapuvári szabadrúgás-kombináció végén Németh a felső lécet találta el. A 16. percben megszerezte a vezetést a Koroncó: egy távoli beadás kicsúszott Szekeres kezéből, a középre visszatett labdát pedig Szabó Zsolt látványosan ollózta a kapuba. 1–0. Két perccel később újra megtréfálta a kapuvári védőket a csúszós pálya, Venczel csapott le a labdára, és gyönyörűen tekert a kapu jobb sarkába. 2–0. A második félidőben inkább a küzdelem dominált a csúszós pályán. A 63. percben a csereként beállt kapusnak, Váczinak kellett Torma szabadrúgását védenie. A 67. percben Hauser közeli fejesét védte látványosan Kiss. A 83. percben pedig Venczel ismerte fel a lehetőséget, gyönyörűen emelte át a vendégek kapusát 20 méterről. 3–0. Nehéz talajon, küzdelmes mérkőzésen, rangadóhoz méltó meccset játszott a két bajnokesélyes.

Jäkl Antal: – Sok helyzet itt is, ott is, ebből mi jöttünk ki jobban. Egy jól játszó ellenfél ellen megérdemelten nyertünk.

Mayer János: – Az első félidőben saját magunkat vertük meg, ekkor még megvoltak a helyzeteink. A második félidő alapján viszont megérdemelten nyerte meg a rangadót a Koroncó. Gratulálok neki. 

Vitnyéd–Pannonhalma-Horn 1–0 (0–0)
Vitnyéd, 150 néző. V.: Köves
Vitnyéd: Vass K. – Hécz, Tamás A., Kleizer (Bata), Gaál Z., Kalmár D., Pankotai, Halász M. (Halász G.), Purt, Simon M. (Varga G.), Szakács M. (Szala A.). Edző: Horváth Norbert.
Pannonhalma: Sánta – Kovács P. (Csollány), Németh L., Buruzs, Csányi, Fülöp, Enyingi (Kis A.) Bergendi, Németh R., Korsós M. (Tölgyesi), Fördős. Edző: Karácsony Tamás.

Gsz.: Kalmár D.
A szervezetten játszó vendégek ellen csak nagyon nehezen tudott kibontakozni a hazai csapat, amely ritkán tudott helyzetet kialakítani. A mérkőzés nem ugyan hozott szép játékot, ám az összes körülményt figyelembe véve, a 88. percben értékesített büntetővel nagyon értékes győzelmet aratott a hazai Vitnyéd.

Horváth Norbert: – Az első közös hazai győzelem mindenki számára fontos volt. Csapatként az utolsó percig küzdve, egy jól szervezett csapat ellen sikerült itthon tartani a három pontot. Gratulálok a csapatomnak.

Karácsony Tamás: – Nincsenek szavak, nem akarok megbántani senkit, próbálok szűkszavú lenni. Gratulálok a csapatomnak.

Üstökös FC Bácsa–SFAC 1900 0–0
Győr, 100 néző. V.: Szabó Z.

Bácsa: Ács – Bakus, Nyíregyházky, Szabó Z., Schillinger, Rigó (Bányai), Serfőző, Bölönyi (Józsa), Sipos, Szabó B. (Szalai Á.), Béli (Kalmár B.). Edző: Rozmán László.

SFAC: Giczi – Kelemen D., Varga Sz., Gere, Honyák (Novacsek), Soós, Ratatics, Baranyai, Imre, Barkovics, Dancsecs. Edző: Katona Sándor.

Az első félidei hazai fölény után a másodikban a vendégek voltak a veszélyesebbek, így igazságos döntetlen született.

Rozmán László: – Az eredmény azt gondolom, azért igazságos, mert az első félidő a miénk, a második a soproniaké volt.

Katona Sándor: – Nagyon jó iramú mérkőzésen egy jól és kulturáltan játszó hazai csapat ellen gólokkal nyerhettünk volna.

Abda-VVFK Bau–Győrújbarát 4–1 (2–1)
Abda, 200 néző. V.: Péter.

Abda: Polócz – Tóth K. (Magyar P.), Korsós D. (Menyhárt), Éri, Kerékgyártó (Vígh N.), Paudics, Kantó, Wágenhoffer, Tóvizi (Bodor), Balogh L., Kovács Á. Edző: Hagymási Zoltán.

Győrújbarát: Kuncz – Németh R. (Koronkai), Kiss Á. (Kovács T.), Buza (Dobó), Kugler (Gere), Varga Zs., Kulcsár, Tóth M., Németh M., Lakatos (Tóth G.), Pintér M. Edző: Tenk Balázs.

Gsz.: Maidics (3), Vígh, ill. Lakatos.
A hazai csapat a gyorsan bekapott gól ellenére még az első félidőben fordítani tudott, aztán a második játékrészben sok helyzetet kihagyva, korábban is eldönthette volna a mérkőzést, de így is megérdemelten győzött.

Hagymási Zoltán: – A múlt heti teljesítményünkhöz képest gyengébben futballoztunk. A bekapott gyors gól ellenére mentünk előre és nagyon sok gólhelyzetet dolgoztunk ki. A helyzeteinknek csak a felét értékesítettük.

Tenk Balázs: – Sem játéktudásban, sem akaratban nem értük el a megyei első osztály színvonalát.

Credobus Tehetségközpont–Hegykő 2–0 (1–0)
Mosonmagyaróvár, 100 néző. V.: Krasznai R.

Mosonmagyaróvár II: Germán – Tifán-Péter (Németh N.), Buglyó (Baróti), Svarda (Kocsis Z.), Gaál-Horváth (Szokolics), Szimhardt, Gergely, Kocsis G., Orosz A. (Borsodi), Tál, Kóczán B. Edző: Horváth Csaba.

Hegykő: Garab – Reseterics (Stekovics), Nyerges M., Sipőcz (Kóczán M.), Varga D., Szántó (Szabó K.), Járfás (Szalay), Nyerges G., Márk (Mészáros D.), Horváth V., Holzmann. Edző: Finta Zoltán.

Gsz.: Svarda, Kocsis Z.
A hazaiak léptek fel kezdeményezőleg, a vendégcsapat inkább a zárt védekezésre és kontrákra épített. Az első félidőben egy gólt sikerül rúgni a hazaiaknak, a vendégcsapat csak egy kapufáig jutott. A második félidőben is a mosonmagyaróváriak birtokolták többet a labdát, és alakítottak ki több helyzetet, de a mindent eldöntő második gólt csak a hosszabbításban sikerült elérniük.

Horváth Csaba: – A mérkőzés nagy részében jól játszottunk, többnyire semlegesíteni tudtuk ellenfelünk veszélyes fegyvereit. A három pont sorsát hamarabb is eldönthettük volna. Győzelmünk mindenképpen megérdemelt.

Caola SC Sopron–DAC Nádorváros 3–0 (2–0)
Sopron, 250 néző. V.: Fehér V.

SC Sopron: Kovács D. – Auer, Bokor, Csonka (Németh E.), Balogh F., Illés, Kovács O. (Magas), Fendrik, Kocsis Á., Kovács A. (Antal), Szabados (Berta). Edző: Bücs Zsolt.

DAC: Szebényi – Virág (Samodai), Pintér D., Keszei, Németh B. (Fésűs), Tóth A. (Pataki), Gál I., Varga J., Németh Á., Kurucz (Forgó), Szabó Á. (Gerencsér). Edző: Makkos Tamás.

Gsz.: Fendrik, Kovács A., Szabados.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelt hazai győzelem született. A vendégek nagyobb különbségű vereségét Szebényi kapus jó formája akadályozta meg. A kemény, de sportszerű mérkőzésen nem volt indokolt a sok sárga lap.

Bücs Zsolt: – Teljesen megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.

Makkos Tamás: – Igyekszünk a mérkőzésen tapasztalt hibákat a következő alkalommal kijavítani.

Sza-Bi Qualit-Ménfőcsanak–Gönyű 1–2 (0–1)
Ménfőcsanak, 150 néző. V.: Fuhrmann J.

Győr-Ménfőcsanak: Takács N. – Kalmár P., Hidvégi, Varga M., Kiss L. (Szűcs D.), Vayer, Madarász, Reizer, Szilvágyi (Kelemen M.), Horváth Cs., Horváth A. Edző: Hannich Péter.

Gönyű: Rom – Balog Z., Sovány, Kuti (Szilvágyi), Böcz (Fodor), Horváth L. (Kovács-Gadanecz), Vadász, Tóth R., Kertész, Tarcsa, Sipőcz (Rimele). Edző: Harcz István.

Gsz.: Vayer, ill. Böcz (2).
A nagy mezőnyfölényben játszó Ménfőcsanak közel állt legalább az egy pont megszerzéséhez. A hazaiak fölényét mutatja a 10–0-ás szögletarány.

Hannich Péter: – Gratulálok a Gönyűnek.

Harcz István: – A jól küzdő hazai csapat ellen nehéz győzelmet arattunk.

Megyei II. o. Aranyhal Étterem Győri csoport

Mezőörs–Győrújfalu 3–1
Győrzámoly–Kunsziget 1–5
Öttevény–Dunaszeg 1–1
Tét–Dunaszentpál 4–0
Kajárpéc-Herold Trans–Bácsa II 5–1
Bőny-Royal Plast–Robo-Tech-Börcs 2–2
Győrszentiván–Enese később rendezik

Megyei II. o. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport

Rajka–Mosonszolnok 6–0
Duvenbeck-Hegyeshalom–Máriakálnok 2–0
Solar CT-Mecsér–Dunakiliti 1–1
Károlyháza–Halászi 2–3
Mosonszentmiklós–Ásványráró 5–0
Hédervár–MITE elmaradt
Noltech-Levél–Lébény 1–0
Püski–Kimle 3–4

Megyei II. o. Soproni csoport

SVSE-GYSEV–Fertőszentmiklós 7–0
Kapuvár II–Répcementi 1–2
Bősárkány–Jánossomorja 3–0
Nagycenk–Petőháza 2–2
Rábaszentandrás–MET-NA-Veszkény 1–3
Beled–Rábatamási 3–2

Megyei III. o. Győri A csoport

Győrladamér–Sokorópátka 5–1
Pér–Csikvánd 5–1
Felpéc–Mezőörs II 2–2
Gyarmat–Táp 0–8
Tényő–Mindszentpuszta 5–0
Gyömöre–Veszprémvarsány 8–1
Bakonyszentkirály–Győrság 7–0

Megyei III. o. Győri B csoport

Rábacsécsény–DAC II 4–1
Győri Cápák–Pázmándfalu 2–6
Rábapatona–Nagyszentjános 2–3
Győrújbarát II–Rábaszentmihály 8–0
Bajcs–Ikrény 1–2
Kóny–Töltéstava 1–5
Kő-Dekor-Nyúl–Vámosszabadi 1–3

Megyei III. o. Mosonmagyaróvári csoport

Kimle II–Dunasziget 2–3
MITE II–Mosonszentmiklós II 1–8
Győrsövényház–Turbo-Tec-Győrújfalu II 0–0
Darnózseli–Hotel Lajta Park 0–5
Várbalog–Bezenye 5–0
Mosonudvar–Újrónafő 1–6
Solar CT-Mecsér II–Győrzámoly II 

Megyei III. o. Csorna-Soproni csoport

Ágfalva–Egyed 1–0
Csapod–Babót 10–2
Fertőrákos–Bágyogszovát 7–0
Rábakecöl–Jobaháza 5–6
Harka–Markotabödöge 3–4
Osli–Fertőd 1–1
Himod–Vág 6–1
Farád–Egyházasfalu 3–1

Megyei III. o. Soproni csoport

Balf–Pereszteg 2–1
Tercia-Fertőendréd–Újkér 2–0
Sopronhorpács-Mészáros SE–Fertőszentmiklós II 6–0
Kisfalud–Mihályi 2–4
Nagylózs–TITA-Agyagosszergény 11–2
Répcevis–Sopronkövesd 3–0 (játék nélkül)
SFAC II–Zsira 3–0 (játék nélkül)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában