Bűnügy

2022.10.01. 18:15

Borsodban fogták el a mosonmagyaróvári férfit, aki négy éve menekült a rendőrök elől - videó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai a Mosonmagyaróvári és a Győri Rendőrkapitányság kollégáinak közreműködésével egy többszörösen körözött férfit fogtak el Alsózsolcán.

Forrás: police.hu

A megyei rendőrök régóta keresték a bűnözőt, a mosonmagyaróvári V. Tibort, aki ellen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, illetve a Győri Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot bocsájtott ki - írja a police.hu

A bűnügyi felderítő munkának köszönhetően a nyomozók megállapították, hogy a 41 éves körözött férfi a hatóságok elől a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsózsolcán rejtőzhetett el.

A beszerzett, majd ellenőrzött információk birtokában a győri rendőrök szeptember 28-án a hajnali órákban megjelentek V. Tibor tartózkodási helyén, ahol elfogták a kábítószer birtoklás, és bódult állapotban történő járművezetés bűncselekmények miatt körözött férfit.

Az egyenruhások a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő, és meghallgatását követően a Miskolci Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerős börtönbüntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában