A nagy nap előszobája

2022.10.01. 19:32

Akár a házassági szándékot is bejelenthetjük a 28. győri Esküvői Kiállításon - fotók

Menyasszonyi ruhák, gyűrűk, ceremóniamesterek és csokrok lepték el a Zichy palotát a 28. győri Esküvői Kiállításon.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Fotó: Csapó Balázs

Hogyan változnak az édesség trendek, milyen zene szól és milyen stílusú dekoráció a legkelendőbb ma a menyegzőkön? Ezt, és még sok egyebet is megtudhattak azok a párok, akik kilátogattak ma a győri Zichy palotába a 28. Esküvői Kiállításra.

A kétnapos rendezvény első napján – a belvárosi lezárások és a szomorkás idő ellenére is – több, mint kétszázan járták az épület lakodalmi pompába öltözött termeit, hogy érdeklődjenek a szolgáltatóknál a lehetőségekről és választékról.

Ahogy megtudtuk, egyre többen érkeznek határozott elképzelésekkel, és egyre egyedibb és személyesebb alkalomként tekintenek a nagy napra.

Holnap öt órakor a regisztrálók között értékes tombola nyeremények is gazdára találnak.

Mivel az Anyakönyvi Hivatal és a Rendezvényszervező Iroda is nyitva tart az eseményen, akár házassági szándék bejelentésére, és a szervezés kezdeti lépéseire is van lehetőség.

Bővebben a Kisalföld hétfői számában olvashat az esküvői trendekről: arról, hogy miben más egy szertartás vezető, mint az anyakönyvvezető és mire váltják le egyre többen az tortát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában