Szépségverseny

2022.11.29. 13:57

Győrújbaráti szépség is a legszebb 26 induló között a Miss Hungary szépségversenyen - fotók

Dupla esély, hogy megyénkbe hozzák a koronát. Az idén érettségizett győrújbaráti szépséget nyáron beválasztották a Miss Balaton fináléjába is.

kisalfold.hu

Forrás: Horváth Boglárka

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a győri Jávori Lili 1-es rajtszámmal képviseli Győr-Moson-Sopron megyét a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében.

Nem ő az egyetlen, aki december 11-én Budapesten a zsűri és a 150 fős közönség elé vonul. Szintén a döntőbe jutott Horváth Boglárka, aki Győrújbarátról érkezik a versenybe.

Forrás: Horváth Boglárka

 

Horváth Boglárka vagyok, 19 éves és Győrújbaráton élek. Tavaly érettségiztem, idén nyelvet tanulok és jövőre szeretnék felvételizni egyetemre, és pszichológiát tanulni. Számos hobbim van, amik kiegészítenek engem, ez nem más mint a néptánc és a lovaglás amiket 3-4 éves koromban kezdtem el csinálni, illetve a légtorna amit pár éve. 

A modellkedés sem áll tőlem messze, pár éve kezdtem el fotózásokra és divatbemutatókra járni, nagyon tetszik ez  a világ. A 2022-es Miss Balaton szépségversenyen sikerült a 12 döntős lány közé bekerülnöm, nagy öröm számomra, hogy most a 2022-es Miss Hungary döntőjében is bent lehetek. Szuper csapatot ismerhettem meg itt, nagyon sok jó barátnőt szerezhettem az októberben megrendezett fotótábor alatt, ezért bárhogy is alakul a döntő, örülök, hogy részese lehettem az idei versenynek!

- írta magáról bemutatkozásában Horváth Boglárka.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában