Közlekedés

2022.12.07. 11:48

Nekihajtott egy kamionnak a a 84-esen, majd elsétált a helyszínről az ittas sofőr Sopronban

Két kilométerre fogták el a helyszíntől. Igazoltatásakor nem csak az derült ki, hogy ittas volt, hanem az is, hogy korábban már eltiltották a vezetéstől.

kisalfold.hu

A karambol helyszínétől mintegy két kilométerrel távolabb igazoltatták a hegykői férfit a rendőrök.

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, a 84-es főúton, Sopron felől Kópháza irányába közlekedett személygépkocsijával egy hegykői sofőr december 6-án 16 óra körül. A 116-os kilométerszelvény közelében egy jobbra ívelő kanyarban áttért az úttest bal oldalára, ahol a vele szemből érkező, 56 éves kapuvári lakos által vezetett tehergépkocsival ütközött.  Ezt követően a személyautó 38 éves vezetője a helyszínről gyalogosan távozott.

Forrás: police.hu

A kiérkező rendőrök a baleset okozóját a 84-es számú főúton – a karambol helyszínétől mintegy két kilométerrel távolabb – igazoltatták, vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Időközben kiderült az is, hogy a fiatalembert a Soproni Járásbíróság a gépjárművezetéstől eltiltotta, így vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

Az egyenruhások a hegykői férfit elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Az eset körülményeit a rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában