Kerek évforduló

2022.12.09. 17:35

Több mint fél élet szolgálatában - Születésnapján köszöntötték a győri tűzoltó ezredest

kisalfold.hu

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői értekezletet tartott december 7-én, amelyen dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, főigazgató, Csepi László tűzoltó ezredes részére kerek, hatvanadik születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott, amelyet az értekezlet kezdetén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató adott át - számolt be az eseményről a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Csepi László tűzoltó ezredes, a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője immár harmincöt éve áll a haza és a lakosság szolgálatában. 1987 óta foglalkozik polgári védelmi feladatokkal. Pályafutása alatt számtalan gyermek és ifjú katasztrófavédelmi felkészítésében részt vett, pedagógusoknak tartott akkreditált képzéseket és a Nyugdíjas Egyetemen is tartott előadást a mindennapok veszélyeiről az idősebbeknek.

A felkészítések mellett alapvető feladata az árvízi helyzetekben való védekezés. Ezen felül idén részt vett a Magyarországra érkezett ukrán menekültek ellátásában is.

Az ezredes a fiatalokat meghazudtoló aktivitással és lelkesedéssel végzi manapság is a munkáját. 

Gratulálunk és további jó egészséget kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában