A munkavállalók szavaztak

2023.01.26. 17:07

A győri Audi Hungária a legjobb munkáltató egy online felmérés szerint

A TOP legkedveltebb hazai munkáltatók között 2022-ben az Audi Hungaria végzett az első helyen - derült a munkahelyeink.hu összesítéséből.

kisalfold.hu

Az Audi Hungária lett 2022 legkedveltebb munkáltatója.

Fotó: Csapó Balázs

A Munkahelyeink.hu második alkalommal készítette el Top Employers listáját, amely kizárólag a cégek korábbi és jelenlegi alkalmazottainak véleménye alapján állapítja meg Magyarország legjobb munkahelyeinek rangsorát. 

A toplista összeállításának célja, hogy az egyes piacokon megtalálják azokat a vállalatokat, ahol a munkaerő a legelégedettebb körülményeivel és lehetőségeivel. A rangsort a volt és jelenlegi munkavállalók által a munkáltatóiknak adott osztályzatok átlagából, valamint a platformon rögzített értékelések számából kapott index alapján állítják fel. Az értékelés során a munkavállalói szempontok listáján nem csak a juttatási csomagok, az előrelépési lehetőségek, a munka és magánélet egyensúlya, de olyan jellemzők is szerepelnek, mint a menedzsment, a vállalati értékek, kultúra és az eljárásrendek. 

A TOP legkedveltebb hazai munkáltatók között 2022-ben az Audi Hungaria végzett az első helyen, őt a Bosch Magyarország, majd a Penny követte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában