Kék hírek

2023.02.02. 16:47

Kábítószer hatása alatt vezetett az écsi sofőr - elfogták a rendőrök

A rendőrök Nyúlon állítottak meg egy 38 éves férfit, akinél az ellenőrzés során kábítószergyanús anyagot találtak.

kisalfold.hu

2022 májusban személygépkocsival közlekedett egy férfi Nyúlon, a Táncsics Mihály utcában, akit közúti ellenőrzés során megállítottak a rend őrei.

A rendőrök a járműben egy pénztárcát találtak, egyik zsebéből egy fecskendő, benne kristályos anyagszerkezetű, fehér színű kábítószergyanús anyag került elő. A rendőrök a 38 éves écsi sofőrt elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították. A sofőrön drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. 

A férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A szakértő megállapította, hogy a gépjárművezető kábítószer hatása alatt állt, így vezette az autót. Ezt követően a nyomozók a sofőrt járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki. 

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte - közölte a Kisalfölddel a rendőrség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában