Kattant a bilincs

2023.02.05. 07:31

Top 50-es körözött bűnözőt fogtak Veszprémben, aki Győr-Moson-Sopronban is több helyre betört bandájával - videó

A Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte a 41 éves komáromi férfi letartóztatását.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: képkivágás a rendőrség videójából

A Pápai Rendőrkapitányság 16 rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 41 éves komáromi lakossal szemben - olvasható a police.hu közleményében.

Az eljárás adatai alapján a férfi 2022 júniusától társaival együtt pápai, illetve

Győr-Moson-Sopron vármegyei településeken található cégek telephelyeire törtek be ajtó- és ablakbetörés módszerével, majd onnan elektronikai cikkeket és a kasszában lévő készpénzt lopták el, összesen több millió forint értékben.

A Pápai Rendőrkapitányság korábban elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi felkutatása érdekében, majd az országos koordináció keretében zajló nyomozás mellett célkörözési tevékenysége során a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai február 2-án reggel Budapesten elfogták. Ezután előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen a letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség videója

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában