Női kézilabda NB I

2023.03.25. 21:47

Tizenegy góllal győzött az Audi-ETO

kisalfold.hu

Ana Gros hat gólt szerzett a Viharsarokban.

Fotó: Audi-ETO

Békéscsaba–Audi-ETO 22–33 (12–16)

Békéscsaba, NB I-es női mérkőzés, 1650 néző. V.: Kovács-Sebők, Vastag-Réti.

Békéscsaba: Razum – Horváth G. 1, Lanistanin 2/1, Gyimesi 3, MAYER SZ. 3, Giricz L. 1, Bucsi 1. Cs.: Gadányi (kapus), Borbély M., TERMÁNY 4, Andróczki 2, Kiss-Walfisch, Vámosi 3/3, Török F., Bencsik B. 1, Zsemberi 1. Edző: Papp Bálint.

ETO: Toft – Győri-Lukács 2, Gros 6/3, NZE MINKO 5, Broch 2, Haugsted 1, FODOR 4. Cs.: Leynaud (kapus), BLOHM 4, RJU 6, Faluvégi, Hansen 1, Brattset, Farkas J. 1, Deszpotovics 1, Ogonovszky. Edző: Ambros Martín.

Hétméteresek: 4/4, ill. 4/3. Kiállítások: 10, ill. 2 perc.

Ambros Martín: – Nagyon nehéz volt itt játszani és megszerezni a győzelmet. Az utolsó tíz-tizenöt percben kijött a különbség, addig viszont szoros volt a küzdelem. Nem egyszerű a Békéscsaba ellen kézilabdázni, mert jó átlövői és beállói vannak, nehéz megtalálni velük szemben a megfelelő védelmi vonalat. Az első félidőben ezt nem is tudtuk megoldani, sok gólt kaptunk beállóból, szünet után viszont már megtaláltuk az ellenszert. Jól reagáltunk akkor is, amikor kettőre zárkózott fel ellenfelünk, és labdája volt, hogy egy gólra csökkentse a különbséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában