Alkalom szüli a tolvajt

2023.03.27. 10:31

Talált egy pénztárcát Győrben, és többször is vásárolt a benne lévő bankkártyával - Felismeri?

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A győri rendőrök jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett és több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen elkövetővel szemben.

A nyomozás adatai alapján, egy férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 16-án 17 óra 20 perc körüli időben, Győrben a Szabolcska utcában egy elvesztett  pénztárcát – a benne lévő személyes iratokkal együtt - megtalált és eltulajdonított, majd a tárcában lévő bankkártya felhasználásával több alkalommal fizetett.

Az egyik esetnél a biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről, amit ITT>> tettek közzé.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában