Győri négykarika

2023.03.29. 16:04

"Nagyon nehéz tárgyalássorozaton vagyunk túl" - Aláírták a bérmegállapodást a győri Audiban

Szerdán aláírta az Audi Hungaria és az Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ) tárgyalódelegációja a bérmegállapodást.

Simon Roberta

Felvétel a bérmegállapodás aláírása után. Fotó: AHFSZ

A munkavállalói oldal részéről Horváth Zoltán delegáció vezető, Németh Sándor AHFSZ elnök, dr. Szabó István gazdasági elnökhelyettes, Szimacsek Tibor és Csalogány György elnökhelyettesek vettek részt, míg a munkáltatói oldal részéről Németh Kinga, az igazgatóság személyügyekért és szervezetért felelős tagja jelent meg személyesen az okirat aláírásakor.

- Nagyon nehéz tárgyalássorozaton vagyunk túl, de szerencsére sikerült olyan megállapodást kötnünk ebben a rendkívül bizonytalan gazdasági környezetben, amely mind a munkavállalók, mind a vállalat számára a megbecsülést és a jövőképet biztosítja.

"A munkáltató utolsó gáláns ajánlata nem csak méltányos, de a várakozásainkat is jóval felülmúlta. Így bizalmi testületünk egyöntetűen és boldogan fogadta el azt" - mondta Horváth Zoltán, az AHFSZ bértárgyaló delegációjának vezetője. Hozzátette: furcsa és példátlan, hogy Alfons Dintner, a vállalat igazgatóságának elnöke nem vett részt személyesen az aláírási ceremónián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában