Még a Nova Rock is nehezíti a helyzetet

2023.06.07. 14:30

Teljes a káosz az M1-esen Győrnél és Mosonmagyaróvárnál is - két kamion ütközött a sztrádán - fotó

Összeütközött egy nyergeskamion és egy autószállító tréler Mosonmagyaróvárnál az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 156-os kilométernél. A lehajtósáv a 86-os út felé is erősen telített, az eső mellett az elkerülő út építési munkálatai is nehezítik a közlekedést.

Mészely Réka

14.27 - 

Baleset nehezíti a forgalmat a sztrádán Mosonmagyaróvárnál: nyergeskamion és autószállító tréler ütközött, előbbi a belső sávon, a tréler a külsőn és a leállósávon áll. Utóbbi három járművet szállított, ebből kettő az úttestre gurult, egy pedig az árokba. 

A műszaki mentést a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók végzik, s a társhatóságok is megérkeztek. Az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. Korábban pár száz méterrel távolabb két nyergeskamion utoléréses baleset szenvedett, a járművek a leállósávban vesztegelnek. 

Aki le akar menni Mosonmagyaróvár irányába az autópályáról, annak sincs könnyű dolga. Az erős esőzés mellett útépítési munkák is nehezítik a közlekedést. Közben erős a forgalom a szomszédos Miklóshalma környékén is: ott rendőri irányítás mellett igazítják el a szerdán kezdődő Nova Rock fesztiválra érkezőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában