likeBalaton.hu | 2022.08.16. 11:00
Körözött német férfit üldöztek Siófokon a rendőrök – Videó!
A körözött német férfi Siófokon felkenődött egy lámpaoszlopra és kidöntött egy közlekedési lámpát is. Lopott autóval, hamis rendszámmal menekült a rendőrök elől.

Körözött német férfit fogtak el néhány nap alatt a siófoki egyenruhások. Az ügy előzménye, hogy 2022. augusztus 8-án éjfél körül egy akkor még ismeretlen tettes

betört egy siófoki tetoválószalonba, ahonnan tetoválógépeket és egyéb felszereléseket tulajdonított el több mint kétmillió forint értékben.

Ezután egy közelben parkoló személyautóról lelopta a rendszámokat, és távozott a helyszínről. A rendőrök a nyomozás során rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, akiről kiderült, hogy különböző bűncselekmények elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Körözött német férfit fogtak el autós üldözés során Siófokon

A körözött német férfit autós üldözés során fogták el
Fotó: Police.hu – hivatalos

A körözött német férfi akciófilmbe illő módon menekült

A siófoki egyenruhások a Terrorelhárítási Központ közreműködésével felkutatták a körözött személyt, aki 2022. augusztus 12-én délután a rendőri igazoltatás elől személygépkocsival elmenekült, majd Balatonszéplakon egy villanyoszlopnak ütközött.

Érdemes végignézni a videót, aminek a végén egy akciófilmbe illő jelenetet láthatsz!

A férfit elfogták, és a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították. A járműben a tetoválószalonból ellopott eszközökön kívül számos más, szintén bűncselekmények elkövetéséből származó rendszámokat és tárgyat találtak.

Három országban is lopott

A nyomozók a 32 éves férfit – őrizetbevétele mellett – többrendbeli lopás és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A tolvaj vallomása során elmondta, hogy

a közelmúltban több alkalommal követett el lopást többek között Németországban, Csehországban és Ausztriában is.

Nyitókép: Police.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva