Megtalálták a hétfőn eltűnt ötéves kisfiút

Több százan keresték azt az ötéves kisfiút, aki hétfő délután tűnt el otthonából Tolna-Mözsön. Az ország számos részéről érkeztek önkéntesek a kereséshez.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Police, MTI, Teol2023. 03. 28. 17:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány perccel ezelőtt élve megtaláltuk a kisfiút. Abban a búzatáblában futott, ahol éppen élőláncot alkotva mentünk végig. Arra lettünk figyelmesek, hogy valaki szalad a táblában. Ő volt az. Jól van – tájékoztatta a Pesti Srácokat Kulcsár József, a Kulcsár Kutató-Mentő Szolgálat vezetője.

A kisfiú hétfő délután öt óra körül távozhatott tolna-mözsi otthonából. 

A kisfiú úgy tudott kijutni az ingatlan területéről, hogy a viharos szél következtében kinyílt a kertkapu

– fogalmazott a Teol.hu kérdésére a rendőrség.

A keresés egész éjjel zajlott. A kutatást a viharos szél, a hideg és az eső is nehezítette. Tolna-Mözsön az éjjel fagypont körül alakult a hőmérséklet.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai, polgárőrök, kutató-mentő egyesületek és civilek is részt vettek a keresésben – tudta meg az MTI.

Borítókép: Fotó az eltűnt kisfiúról, Nyári Gergő Dávidról (Forrás: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.