Mbappé bejelentette, melyik csapatnál játszik a következő idényben

Neymar és Lionel Messi a Paris Saint-Germaintól való távozásáról már több hete pletykálnak, most pedig az is kiderült, hogy a francia futballklub harmadik csillaga, Kylian Mbappé milyen terveket szövöget a jövőre nézve.

Magyar Nemzet
2023. 05. 29. 12:05
French Ligue 1 - RC Strasbourg vs Paris Saint-Germain Kylian Mbappé
epa10658933 Paris Saint Germain's Kylian Mbappe gestures at the end of the French Ligue 1 soccer match between RC Strasbourg and Paris Saint Germain at Meinau stadium in Strasbourg, France, 27 May 2023. EPA/TERESA SUAREZ Fotó: TERESA SUAREZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A strasbourgi 1-1-es döntetlennel a Paris Saint-Germain szombaton bebiztosította fennállása tizenegyedik bajnoki címét. Emiatt van okuk az ünneplésre a fővárosiaknak, ugyanakkor újfent csak félig lehet tele a pohár náluk, hiszen a Bajnokok Ligájában kudarcot vallottak, már a nyolcaddöntőben kiestek. Az idény elején olyan hangokat is lehetett hallani, hogy a PSG öltözőjében sincs minden rendben, és összezördüléseiről szólt a fáma.

Neymar, Lionel Messi
Neymar (balra) és Messi talán távozik, de Mbappé marad Fotó: AFP/Franck Fife

Elképzelhető, hogy utóbbi – Lionel Messivel karöltve – távozik Párizsból, a csapat ékköve, Mbappé azonban marad, ezt maga a francia csatár jelentette be.

– Nagyon boldog vagyok a PSG-nél, és elégedett a korábbi döntésemmel, hogy részese legyek ennek a projektnek. A következő idényben is a PSG játékosa leszek – idézte a francia csatár szavait az olasz transzferguru, Fabrizio Romano.

A világbajnok futballista annak ellenére tart ki a Paris Saint-Germain mellett, hogy tavaly tavasszal borítékolható volt, hogy a Real Madridhoz igazol, de aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, és inkább 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá a francia klubbal.

Borítókép: Kylian Mbappé a Strasbourg–Paris Saint-Germain bajnoki mérkőzésen (Fotó: EPA/Teresa Suarez)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.