Erdogan: Putyin véget akar vetni a háborúnak

2022. szeptember 20. 07:30

A török elnök Üzbegisztánban beszélgetett az orosz vezetővel, most elmondta, miről.

2022. szeptember 20. 07:30
null

Erdogan szerint Oroszország a lehető leghamarabb véget vetne a háborúnak, írja az Index. „Oroszország a lehető leghamarabb véget vetne az ukrajnai konfliktusnak” – nyilatkozta Recep Tayyip Erdogan török elnök a PBS-nek adott hétfői interjújában, írják.

Hozzátették: a PBS riporterének azon kérdésére, hogy szerinte milyen gyorsan érne véget a háború, a török vezető azt mondta, „a legfontosabb, hogy

írja a TASZSZ. „Üzbegisztánban találkoztam Vlagyimir Putyin elnökkel, és nagyon sokrétű megbeszélést folytattunk” – mondta Erdogan az interjúban, hozzátéve, hogy az orosz vezető azt is megmutatta neki, „hogy amint lehetséges, véget akar vetni a háborúnak”.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Vlagyimir Szmirnov

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. szeptember 20. 19:27
Persze.RaszPutyin ma visszarendeli csapatait és lemond.
Jooee
2022. szeptember 20. 16:49
Putyin lehet, hogy szeretné abbahagyni, de Zselé és az amerikai barátai biztosan nem. Nem ezért provokálták ki a háborút.
csulak
2022. szeptember 20. 16:49
de az USa nem akar beket, ugyhogy...
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 20. 15:12
Nocsak! Akkor mégiscsak háború? És Putyin csinálja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik