Kiderült az oroszok stratégiája: ezt teszik az Ukrajnának szállított nyugati fegyverekkel

2023. március 26. 15:42

A beszámolók szerint a fegyvereket titokban, éjszaka szállítják a nyugati országok Ukrajnába.

2023. március 26. 15:42
null

Vlagyimir Putyin a Rosszija 1 tévécsatornának nyilatkozott a Moszkva, Kreml, Putyin című műsorban, amiről a TASS számolt be. A műsorban Putyin elmondta, hogy a Nyugat titokban szállít fegyvereket Ukrajnának, de az orosz hadsereg megpróbálja megsemmisíteni azokat szállítás közben. Mint mondta,

 – mondta az államfő az interjúban. Leszögezte, „senkinek sem lehetnek kétségei afelől, hogy közömbösen hagyjuk, hogy fegyvereket szállítsanak. Nem, természetesen”.

Nyitókép: Pavlo Bahmut / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tjunior
2023. március 27. 06:46
Ez a cikk az újságírás csúcsa, igazán büszke lehet rá aki megírta. De tényleg :).
LancelotDuLac
2023. március 26. 23:50
Kunyehóóóóóó!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD https://www.youtube.com/shorts/msm5X2AbpcI
SzkeptiKUSS
2023. március 26. 20:02
Az a borzasztó ebben az őrületben, hogy nincs békésebb megoldásra szándék. Egyik nagyhatalom sem engedhet, olyan mélyre másztak a konfliktusban. A helyzet egyre durvább. Ha az oroszok a töméntelen nyugati támogatás okán vesztésre állnának, minden létező neszközt, így taktikai atomfegyvert is bevetnének. Igaz, hogy csak Ukrajnában, de ha lehet ne kérjünk belőle. Maradjunk ki a fegyverszállításból, akkor talán nem pörköl ide az orosz, ha a helyzet végletekig eldurvul.
Tomica8
2023. március 26. 19:37
Mond csak te hülye vagy, vagy egyszerűen szövegértési problémáid vannak? Nem szó volt róla, konkrétan ott voltak. A másik pedig az a pár száz meg van úgy több , mint ezer km.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik