RETRO RÁDIÓ

Szerencsés napja lesz az Oroszlánnak





Kreatív, szinte szárnyal, csak legyen óvatos, hogy ne pörgesse túl magát. Kicsi nyugalom még önnek sem árt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.21.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap ma a könnyed Ikrek jegyébe lép, és az ön életében is több teret kap a spontaneitás, márpedig ezt a Kos nagyon szereti. Ha szingli, ma különös kalandba bonyolódhat, de higgye el, végül minden a lehető legjobban alakul majd.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra! A szerencse önre vár!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Nap ma az Ikrek jegyébe lép. Olyan változások veszik mostanság kezdetüket, amelyek boldoggá teszik. Ha szingli, találkozhat az igazival; ha állást keres, egy barátjától hall egy ígéretes lehetőségről, és így tovább, az élet minden területén kedvező fordulatok várhatóak.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A családi viszályok már az idegeire mennek. Mégis ön az egyetlen, aki a megoldás útján elindulhat. Sokkal több empátiával bír, mint a többiek, és mindenki helyébe bele tudja élni magát. Ez teher is, de segítség is önnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerencsés nap vár önre. Kreatív, szinte szárnyal, csak legyen óvatos, hogy ne pörgesse túl magát. Kicsi nyugalom még önnek sem árt. Érdemes lenne beiktatni egy nagy sétát a kedvesével. A természet most a legszebb!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Nap ma belép az Ikrekbe, ennek hatására ön is enged maximalizmusából, és jobban tud az apró örömökre fókuszálni. Vidám lesz már ez a nap is, és ha szingli, szívesen ismerkedik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehet mostanában, ráadásul a munkahelyén is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt ön az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Szerencsére a mai nap sok vidámságot, feltöltődést hoz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valaki megkérdőjelezheti a viselkedését a mai napon. Álljon ki az igazáért, de azt is hallja meg, ha valamiben jogos a kritika. Ha így áll hozzá, akkor semmiféle veszekedés nem várható.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap ma belép az Ikrek jegyébe, és ön tapasztalni fogja, végre beindulnak sorsának kerekei. Nem kell attól tartania, hogy az akadályok legyőzik önt. Azok csak azért vannak, hogy végre magasabbra mászhasson. Ne féljen, menni fog!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lágyítson a szívét borító jeges páncélon. Amennyire megvédi ez önt, éppen annyira el is választja másoktól. A Nap az Ikrek jegyébe lép, és megkönnyíti önnek is a kapcsolódást! Használja ki a kedvező energiákat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Maga is érzi, hogy nincsen igazán harmóniában önmagával. Pedig most még maga teheti meg az első lépéseket, hogy megtalálja a helyes utat. Hamarosan, a sors fordulatai miatt már kész tények előtt találná magát. Lépjen most.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy tűnik, ki kell mozdulnia megszokott helyéről: utazásra, világlátásra szólítják a csillagok. Ön az utóbbi időben a munka megszállottjává vált. De rá kell ébrednie, hogy vannak dolgok, amik ön nélkül is működnek.





Ezeket olvastad már?
Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás