RETRO RÁDIÓ

Megsúgják a csillagok, így változtathatod jóra az életed





Olykor az ember egyszerűen csak tudja, hogy valami másra van szüksége. Horoszkópod elárulja, neked miben lenne érdemes változtatni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.21.
Változás

Az egyetlen dolog, ami állandó, az a változás. Nem igaz? Ha az, amit csinálsz, ahogy élsz, ahol dolgozol, nem tesz boldoggá, akkor eljött az ideje, hogy új célokat keress. Csillagjegyed felfedi, neked mire van szükséged!

Ismerd fel, ha lépned kell! A változás csupa jó élményt hozhat az életedbe Fotó: Pixabay

A Kos nem elégedett a munkahelyével, neki támogató környezetre van szüksége, olyanra, ahol értékelik. Meglátod, ha váltasz és megmutatod a tudásod, akkor a munkában is jobban fogsz teljesíteni és boldogabb is leszel.

Itt az ideje, hogy a Bika ne engedje, hogy a félelem szabjon korlátokat. Ha van valami, amit nem mersz megtenni, akkor abba valószínűleg érdemes lenne belevágni. Használd a félelmed útmutatásként.

Az Ikreknek figyelnie kell rá, hogy kikkel veszi körül magát. Akik közel állnak hozzád, meghatározzák a sikereidet, a kudarcaidat és a boldogságodat. Ha valaki hátráltat, akkor ne szenteld rá feleslegesen az időd. Gondolj magadra és a fejlődésre.

A Rák sosem vállal kockázatot, pedig van, amikor érdemes lenne. Csinálj néha olyan dolgokat, amelyektől tartasz kicsit. Élj úgy, hogy ne érdekeljen mások féltékennyé tétele, de büszke lehess magadra.

Az Oroszlán túlságosan is megfontolt. Azt hiszed, mindig erősnek kell mutatkoznod, pedig a sebezhetőség kimutatása kapcsolatot és empátiát teremt. Meglásd, ha megnyílsz, akkor fontos kötődésekre tehetsz szert.

A Szűznek módosítania kellene azokon a normákon, amelyeknek nem tud megfelelni. Ne hibáztasd magad, amiért nem tudsz eleget tenni az irreális elvárásoknak. Az remek, hogy ambiciózus vagy, de kudarcok mindenkit érnek, ettől ne törj össze.

A Mérlegre jellemző, hogy mindig odaadó, de most rá került a sor, hogy egy kicsit önző legyen. Gondolj végre magadra is, és ezért ne legyen rossz érzésed. Hidd el, többet érdemelsz, ne vond meg magadtól azt, ami jár!

Ideje, hogy a Skorpió megváltoztassa az életről alkotott képet. A negativitás kimerítő. Ahelyett, hogy a félig üres poharat néznéd, próbálj meg egy kicsit arra koncentrálni, hogy az események hogyan hatnak rád és a jövődre.

Nyilas vagy? Talán meg kellene változtatnod a bizalomról való gondolkodásod, mert abból nem adsz eleget. Időnként „veregesd hátba” magad. Legyél büszke a döntéseidre és arra, aki vagy, ettől még nem leszel arrogáns.

A Baknak azzal kellene foglalkoznia, hogy magát boldoggá teszi, nem pedig azzal, hogy mindenki másnak a kedvében jár. Ne veszítsd el önmagad, lehetetlen lenne mindenkinek megfelelni. Kövesd a saját értékrended!

A Vízöntőnek a múltról való gondolkodásmódját kellene megváltoztatnia. Ne legyél olyan keserű a történtek miatt, ami elmúlt, azon módosítani nem lehet, de a tanulságot levonni érdemes! Tekints a jövőre!

A Halaknak a környezetét lenne szükséges átalakítania. Talán ijesztő beismerni, ha egy hely nem megfelelő számodra. Gondolj arra, hogy amikor egy növény nem virágzik, a kertész nem hibáztatja azt, hanem megváltoztatja a környezetet, amelyben virágozni és növekedni fog. Az embereknél ez ugyanígy működik.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás