RETRO RÁDIÓ

Ilyen napra készüljön az Oroszlán





Harmonikus napot jeleznek a csillagok, de ez nem minden.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Mars és a Neptunusz fényszöge hat a mai napon. Jó energiát ad ez ahhoz, hogy tegyünk valamit másokért, hogy segítsünk másoknak. Ma lesz alkalma megélni ezeket a pozitív energiákat, és a segítségére lehet valakinek.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A mai napon végre pontot tehet egy régi, sok bajt okozó ügye végére. Látni fogja, hogy nemcsak önnek, de az ellenfelének is megkönnyebbülést jelent az ügy lezárulása. Lehet, hogy eztán még barátok is lesznek?

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nyugalmas, békés napra számíthat. Ma még az sem tudja kizökkenteni jókedvéből, hogy anyagi gondokkal kell szembenéznie. Most még az eddig fájó gondokra is könnyedebben találhat megoldást, mint más napokon.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Mars és a Neptunusz fényszöge miatt ma a szokásosnál is fogékonyabb mások igényeire. Szép napot tölthet a családjával, és a párjával is remekül megértik egymást. Ráadásul önzetlenül segít valakinek. Számíthat rá, hogy az univerzum meghálálja önnek mindezt!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Harmonikus napot jeleznek a csillagai. Nem történik semmi különös vagy szokatlan, viszont a viták, a viharok teljesen elkerülik. És a párjával is kéz a kézben sétálgathat. A beszélgetésük mélyértelmű és érzelmes is egyben.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Nagyszabású terveit nem kivitelezheti egyedül. Szüksége lesz segítségre, amit viszont csak akkor kap meg, ha kompromisszumokra késznek mutatkozik. Elsősorban a párjával szemben.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Engedjen egy kicsit a merevségéből! Ez általában nem is jellemző önre, és a környezete is nehezen fogadja el, hogy úgy kösse az ebet a karóhoz. Ma pláne nem kellene megmakacsolnia magát semmiben.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ön általában nem tartozik a gyáva nyulak közé, de most mintha minden új lehetőség megrettentené. Pedig nem kellene tartania attól, hogy esetleg nem tud megfelelni az elvárásoknak. Sokkal több rejlik önben, mint mutatja.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Párkapcsolatában nagyobb határozottságot kellene mutatnia. Eddig talán nem tudta eldönteni, hogy kit is válasszon. Vagy a hivatalos kapcsolata mellett talán feltűnt egy romantikus szál is. A kettős játék egy ideig üdítő lehetett. De már inkább fárasztó.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Önre igazán nem jellemző, hogy félne az élettől. Most is csak sodortatja magát minden kapaszkodó nélkül. Pedig legalább egy fogódzóra szüksége lenne, ha jót akar magának. Legyen az család, társ, munka, bankszámla… mindegy.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Valamilyen hirtelen változás történhet a mai napon. Ne ijedjen meg, a lelke mélyén már régóta érzi a változás szükségességét. Látni is fogja, hogy a legjobban alakultak a dolgok.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Pozitív hozzáállásával sokat segíthet magán, és ezzel jó hatással lehet a környezetére is. A külvilág eseményei pedig hamarosan meg is erősítik abban, hogy valóban, igazán szerencsés, és hálás lehet a sorsnak a sok jóért.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás