RETRO RÁDIÓ

Magába fordulós napja lehet a Bikának





Vigyázzon, nehogy révedezése végül eltérítse fontos céljaitól!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.27.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Meggyűlhet a baja egyes emberekkel. Ezért a munkahelyén is inkább a régi megbízható barátokat keresse, ha jót akar magának. Ha azonban ellenkező nemű a másik, akkor legyen óvatos, nehogy félreértsék a közeledést!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Magába fordulós napja lehet. Vigyázzon, nehogy révedezése végül eltérítse fontos céljaitól! Ha túlságosan hagyja, hogy borongós hangulatai messze vigyék, akkor estére rengeteg teendője felhalmozódhat. Pedig estére már remek lesz a hangulata.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy nagyon kedvező bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami segíti minden törekvésében. Gyakorlatilag bármi, amibe ma belekezd, sikerrel kecsegtet. Az Ikrek Mars különösen nagy lendületet ad a törekvéseinek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön szereti az otthonosságot, és talán azért nem változtatott állást sem már évek óta, mert fontosabb önnek a meghittség, és a megszokott viszonyok. Igaza is van, meg nem is. Ma megint mérlegre tevődhet ez a gondolat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most jó lehetősége adódhat arra, hogy bővítse a pénzügyi lehetőségeit. Ehhez azonban először is változtatnia kellene a stílusán. Ha szerény, legyen rámenősebb, ha túl erőszakos, legyen taktikusabb! A lényeg a meglepetés.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap a kapcsolatápolás napja lehet. Talán ideje volna a munkahelyén komolyabb tárgyalásokba bocsátkoznia a főnökével. Vagy legalább is jeleznie a jelenlétét. A jó munkaerőt könnyebb nem észrevenni, mint a rosszat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Leginkább az segíthetne a helyzetén, ha végre belátná, hogy mennyire szerencsés. Akkor nem jutna eszébe olyasmiért ágálni, ami megváltoztathatatlan, vagy éppen szükségtelen. Hacsak nem szeretné, hogy a főnöke türelme is elfogyjon.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobb, ha ma tartja magát a szigorú terveihez, és elfelejti a rögtönzésre való hajlamát. Túlságosan az ösztönei hajtanák, és ez ma nemigen jelent jót. Ne higgye, hogy mindenkit az érdek és a hátsó gondolatok vezérelnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön mindig is szerette a változatosságot, de most oly mértékben szüksége van rá, mint az éltető levegőre. A régi viszonyok között ugyanis lassan úgy érzi, hogy megfullad. Valamiben biztosan megtalálhatja a kikapcsolódást!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem ártana alaposan felmérni annak az erejét, akibe bele akar kötni, akivel harcba szeretne bocsátkozni. Ön nagyon erős, de az erőt mutatni is kell. Ha elhiszik önről, amit szeretne, akkor akár el is kerülheti a harcot. Legyen taktikus!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munkahelyi harcoknak akkor válhat áldozatává, ha túlságosan belefolyik, de akkor is, ha nagyon tartózkodó. Ne engedje, hogy elfeledkezzenek önről, de azt se, hogy a személye túlságosan a középpontba kerüljön!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkahelyi kapcsolatok változékonysága és az otthoni nehézségek mintha kétfelől emésztenék fel az erejét. Nehéz lehet most szövetségest keresnie ott, ahol eddig ellenséget szimatolt. De jobb megváltoztatni a véleményét. Hasznosabb.





Ezeket olvastad már?
Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás