Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”





Új terepen próbálja ki magát Kocsis Alexandra. Az Exatlon csinibabája műsorbeli társa sportjában tette próbára magát.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.03.28.
Kocsis Alexandra Esztergályos Patrik Exatlon

Új terepre merészkedett az Exatlon dögös sportolója. Kocsis Alexandra a sportreality-beli társa, Esztergályos Patrik területén próbálta ki magát.

Kardot fogott az Exatlon sztárja 

Egy izgalmas utazás kezdete” – fogalmazott közösségi oldalán Kocsis Alexandra, aki a testépítés világában mozgott eddig leginkább. Most azonban megragadta Esztergályos Patrik sportszerét: vívóként tette próbára magát.

Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző volt, s bár aktívan már nem versenyez, a marketingosztály részeként támogatja a vívószövetség munkáját. Az Exatlon sportolója, aki az All Star évadban versenyzett egy csapatban Szandival, most bevezette a csinos nőt a sportág rejtelmeibe, kiegészülve Imre Géza világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívóval.

Félnek tőle a férfiak

Az Exatlonból ismert Alexandra nemrég még Amerikából posztolt, még Arnold Schwarzeneggerrel is pózolt egy konditerem előtt, korábban pedig az Októberfesten söröztek egy társaságban. A kommentelők fantáziája persze rögtön beindult, hogy nem lehet véletlen, hogy több képen is együtt szerepelnek, s a legvadabb feltételezések szerint összeszűrték a levet. Ez persze nem túl valószínű, de az tény, hogy Aleaxandra nagyon titokzatos a szerelmi életét illetően.

Még tavaly év végén azt azonban a Ripost-nak elárulta: a férfiak kicsit talán félnek is tőle. A konditeremben például nem nagyon merik megszólítani:
Nem, mert félnek tőlem. Nem nagyon szoktak odajönni, főleg mostanában, amikor odamegyek és megkérdezem, hogy beszállhatok-e az adott géphez és a meglévőn felül rakok még rá pár súlyt. Olyankor nem nagyon akarnak beszélgetni… Elég sok olyan dolgot csinálok az életemben, amit a pasik is szeretnek. Ott van például a horgászat. Egyszer fogtam egy majdnem világrekord méretű harcsát, ami 93 kiló és 255 centi hosszú volt. Az autóversenyzésben is sikerült már legyőznöm a pasikat, ami szintén tudott problémát okozni” – fogalmazott.





 





Ezeket olvastad már?
Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Szakács Gergő szerint elhunyt nagymamája velük van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás