Határozat

2022.05.17. 20:02

Milliós büntetést kapott a Stécé a „pirózó” drukkerek miatt

Egymillió forintos pénzbüntetést szabott ki a Salgótarjáni BTC labdarúgócsapatára a Magyar Labdarúgó-szövetség a május 8-i, Hidasnémeti VSC elleni mérkőzésen használt tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt.

Nool

Az ominózus mérkőzésen a Salgótarjáni BTC (fehér mezben) alulmaradt hazai pályán a rivális Hidasnémeti csapatával szemben

Forrás: NMH/Hegedűs Márk

Fotó: Hegedus Mark

Ahogy arról korábban beszámoltunk, május 8-án hazai pályán játszotta soron következő mérkőzését a Salgótarjáni BTC a Hidasnémeti VSC ellen. Bár a hazai együttes nagy akarattal és hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a mérkőzésbe, végül 1–2-re megverték őket a hidasnémetiek. 

A Salgótarjáni BTC kedden kora este közleményben tájékoztatta a szurkolókat az akkori meccsel kapcsolatos sajnálatos eseményről, miszerint a Magyar Labdarúgó-szövetség határozatának értelmében 1 millió forintra büntették a gárdát a szurkolók által a mérkőzésen használt tiltott pirotechnikai eszközök miatt. A stécé azt kéri szurkolóitól, hogy a jövőben tartózkodjanak az ilyen és ehhez hasonló dolgoktól a mérkőzések ideje alatt, mert ezzel olyan költségekbe verik a klubot, amit nem tudnak kitermelni. Hozzátették, hogy továbbra is számítanak drukkereik bíztatására, de azt kérik, hogy ez a jövőben sportszerű keretek között történjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában