Ingatlanbazár

2022.05.21. 11:25

A hét ingatlana: egy szuper ház Romhányban, nem csak a 7 törpének!

210 nm-es, 7 szobás szuper családi házat kínálnak eladásra Romhány legnépszerűbb részén. Lássuk a részleteket!

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladóvá vált Romhány községében egy 7 szobás, 1988-ban újjáépített családi ház! A ingatlant, amely a település legfrekventáltabb helyén lelhető fel, kimondottan ajánlom vidékre vágyóknak, nagycsaládosoknak, illetve aki befektetésben gondolkodik, továbbá kiválóan alkalmas két generáció együttéléséhez, vagy vendégház, panzió létesítéséhez. A házba lépve a 115 m2-es alsó szinten található egy gyönyörű szép tágas, dupla cserépkályhás nappali, négy szoba (melyek közül három részben vegyes falazatú), konyha, fürdő, ahol sarokkád és egy wc is van. A folyosó végén egy ajtón keresztül jutunk ki az öt négyzetméteres teraszra, azon túl pedig az 1449 négyzetméteres udvarra, ahol ásott gyűrűs kút található, ami ellátja a veteményest, sőt, a kútrendszer a házban is kiépítésre került, és átkapcsolható. 

ingatlanbazar.hu

A 41,46 m2-ű felső szintre lépcsőházon keresztül tudunk eljutni, ahol egy szoba, egy fürdő, egy nappali és egy szintén 5 négyzetméteres terasz található. A lépcső segítségével érünk el a 20 négyzetméteres kő boros pincébe és a 60 négyzetméteres padlásra is. A ház teljességgel összközművesített, duplaösszkomfortos. Éjjeli és nappali áram került bevezetésre, a vízhálózat egy éve lett felújítva, a melegvíz gázzal működtethető. A fűtés megoldott gázcirkóval, lapradiátorral, illetőleg lehetőség van másodlagos fűtésre a dupla cserépkályhával. [...]”

ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!