Példamutatás

2022.05.28. 17:57

A Polgárőr Érdemkereszt Arany Fokozatával ismerték el a balassagyarmati tanárt, Gál Zoltánt

Gál Zoltán az Országos Polgárőr Szövetség május 14-én, Budapesten megtartott Küldöttgyűlésén vehette át a rangos elismerést.

Nool

Gál Zoltán (balra) a díj átvételekor

Forrás: opsz.hu

Küldöttgyűlést tartott május 14-én Budapesten az Országos Polgárőr Szövetség. A rendezvény keretében rangos elismeréseket adtak át az arra érdemeseknek. 

Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a Polgárőrmozgalomban hosszú évek óta végzett tevékenysége elismeréseként a Polgárőr Érdemkereszt Arany Fokozata kitüntetésben részesítette Gál Zoltánt, a Balassagyarmat Járási Polgárőr Egyesület polgárőrét. 

– Gál Zoltán civilebb beosztását tekintve a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola tanára, valamint a rendészeti képzési irány (Mkkevig Rendészet) vezetője. Zoltán, aki az Év polgárőr pedagógusa, kiemelkedő munkát végez a polgárőség munkájának támogatása érdekében. Az iskolában kiemelkedő az ifjú polgárőrök létszáma, épp emiatt javasoltuk őt erre a neves a kitüntetésre – mondta el hírportálunknak Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában