Labdarúgás

2022.08.07. 20:11

Kiütötte ellenfelét a Karancslapujtő (fotók)

Javított a nógrádi csapatok mutatóján a Lapujtő.

H.H.

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Silver Tüzép Karancslapujtő – Balkány SE 6-0 (3-0)

Karancslapujtő, 250 néző, vezette: Práth D. (Czeglédi D., Bencze A.)
Karancslapujtő: Puporka D. – Zsély D., Sándor A., Híves, Bozó (Bari 68.) – Gregász (Puporka R. 54.), Sulcz (Cseh 79.), Zsély B., Stark (Kovács B. 68.) – Novák N., Bonivárt. Vezetőedző: Romhányi Tamás.
Balkány: Szalánczi – Németi, Kerecsen, Pallai, Sándor H. (Ungvári 75.) - Tóth E., Vasas, Mályi, Tőkés (Kertész 60.) – Haller, Selymes (Fodor 40.). Vezetőedző: Mirgai László.
Gól: Stark (8.), Sándor A. (26. - 11-esből), Novák (2 – 28., 76.), Zsély B. (64.), Puporka R. (86.).

Bár az első percben egy hosszú íveléssel kis híján meglepték Puporka Dánielt, a hazaiak folyamatosan irányították a játékot, és már az első tíz perc végén egy védelem mögé beívelt labdából Stark révén megszerezték a vezetést. A Balkány nem tudott kibontakozni, egy újabb hibának köszönhetően Sándor Attila büntetőt végezhetett el, amit magabiztosan lőtt a hálóba. Másfél perc sem telt el a második találat óta, és megszületett a harmadik is: Gregász szerzett labdát ügyesen az alapvonal környékén, középre gurított, ahol Novák érkezett pontosan.
A második félidő elején igyekezett szépíteni a Szatmár megyei alakulat, ám rendre elakadtak a próbálkozások. A másik oldalon viszont egy szögletet követően Zsély Benedek tovább növelte az előnyt. Ekkor teljesen eldőlt a továbbjutás sorsa, és a lelkes lapujtőiek a végén kiütötték a Balkányt, mert előbb Stark középre gurításából Novák, majd az utolsó percekben Puporka Richárd lőtte be az ötödik és hatodik gólt.

Megyei Kupa, 1. forduló: 

Mihálygerge SE – Bátonyterenyei TC 5–9
Nagylóc SE – Mátraverebély-Szentkút SE 5–2 
Építők KC – Unicum FC Mohora 2–2 (tizenegyesekkel: 1–4)
Tari SZE – Karancsalja MSE 1–4 
Szügy SE – Mátramindszent SE 2–4 
Galgagyörki SE – Héhalom SE 0–3 (játék nélkül) 
Palotás SE – Mátraterenye SE 2–2 (tizenegyesekkel 2-3) 
Nógrádmegyer BSE – Érsekvadkert SE 1–8

A szombati meccsekről itt írtunk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában