Ingatlanbazár

2022.08.14. 11:20

A hét ingatlana: csodálatos kilátás és lehetőség Mátraverebélyen, egy 13,5 milliós ház kapcsán! (fotók)

A most következő, 13,5 millió forintért kínált családi ház hirdetése nem túloz a festői környezet kapcsán. A Mátraverebélyen álló házból és melléképületeiből ráadásul még sok minden kihozható! Vigyázat, szerelem-ingatlan következik!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“A festői környezetű Mátra lábánál, családi ház eladó. A házat tágas terek jellemzik, belépve egy előtér amiből nyílik az összes helység. Kettő nagyobb nappali jellegű szoba. konyha, egy kisebb háló jellegű, fürdő, konyha, padlásfeljáró. A ház komfortos, víz, villany, gáz és kandalló is található benne. jelen állapotban felújítást igényel. 

A kertben több melléképület is van, állatok tartására és barkácsolásra, tárolásra alkalmasak. Fúrt kút, rögtön a ház bejáratánál található. A kert jelenleg is művelt. A fák gondozottak és jelenleg is bővelkednek termésben. A telek végében a Zagyva patak folyik, és a csodás kilátás tárulkozik elénk. A ház kiválóan alkalmas falusi turizmusra is. Amennyiben felmerülnének további kérdések, ezekre szívesen válaszolok. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!