Nyomozás

2022.11.25. 10:27

Különös kegyetlenséggel késelte halálra édesanyját az 57 éves salgótarjáni nő

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát az ellen az 57 éves nő ellen, aki több késszúrással ölte meg édesanyját.

Nool

Rendőrök az anyagyilkosság helyszínén

Forrás: police.hu

Különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 57 éves salgótarjáni lakos ellen - írja portálunknak eljuttatott közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról már aznap beszámoltunk, az 57 éves nő március 29-én, 15 óra 35 perckor tett bejelentést a rendőrségre, miszerint salgótarjáni lakásának konyhájában holtan találta az édesanyját. A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést. A nyomozás adatai alapján bebizonyosodott, hogy a nőt a bejelentést megelőző napokban az édesanyja meglátogatta. A látogatás során a gyanúsított a rokonát több alkalommal az egész testén késsel megszúrta, ennek következtében az idős nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a nőt elfogták, előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A Nógrád Megyei Főügyészségen kezdeményezték letartóztatását is, amit a bíróság elrendelt a nyomozás teljes időtartamára. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az 57 éves nő ellen folytatott eljárásban a vizsgálatot elvégezte, az ügy iratait az ügyészségnek a napokban megküldte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában