Tragédia

2022.11.25. 11:21

Egy kamaszfiú is meghalt a pataki lakástűzben + videó

Két halálos áldozata van a ma hajnali pataki tűzesetnek, az emberek egyelőre tanácstalanok – jelentette a helyszínről munkatársunk.

Nool

A hozzátartozók elmondása alapján a kórházban lévő hölgy állapota sokkos, de nem kapott komolyabb füstmérgezést. Az épületet a villamosművek (MVM) munkatársai jelenleg áramtalanítják. A gáz nem volt bevezetve a házba, csak a csonk volt kiépítve.

A község önkormányzata minden lehetséges segítséget megad a tragédia érintettjeinek, mondta el érdeklődésünkre a település alpolgármestere. A hozzátartozók egyelőre tanácstalanok, nem tudnak többet mondani.

Munkatársunk a helyszínen megtudta, hogy a szemben lakó szomszéd hívta a tűzoltókat. A környéken élők kiabálásra ébredtek, tűzoltókészülékkel is siettek oltani a lángokat, de már nem tudtak bemenni az épületbe. Az ikerházban hárman éltek, egy 50 és egy 16 év körüli férfi hunyt el a tűzeset miatt, egy 50 év körüli nő kórházba került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában