Kutatás

2023.01.26. 09:54

Továbbra sem találják az eltűnt pásztói férfit – itt a rendőrség válasza

Mint arról már beszámoltunk, egy hónapja nem találják a Hollókőn eltűnt 35 éves pásztói férfit, Horváth Lászlót.

L.J.

Szenteste tűnt el otthonából egy fiatalember, a család civilek és hivatásos szervek segítségével kutatja át a település környezetét

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, miszerint van- e újabb fejlemény az ügyben, amely esetleg segíthet felderíteni Horváth László eltűnésének körülményeit, lehetséges megtalálását. Buda Gábor, a főkapitányság megbízott szóvivője elmondta: az elsődleges intézkedéseket az eltűnés helye szerint illetékes Szécsényi Rendőrkapitányság haladéktalanul megkezdte, és azokat teljes körűen végrehajtotta, azonban eredményre nem vezettek, az eltűnt személy holléte ezidáig nem ismert. 

– Az eljárást jelenleg a lakhely szerint illetékes Pásztói Rendőrkapitányság folytatja adatgyűjtések, kutatások, egyéb eljárási cselekmények végrehajtásával – mondta Buda Gábor. 

Hozzátette: tekintettel arra, hogy az eljárás jelenleg is folyamatban van, további információt nem adhat. Amennyiben valaki látja a férfit, vagy tud a tartózkodási helyéről, a Pásztói Rendőrkapitányságon, valamint a 112-es segélyhívószámon tehet bejelentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában